Webdesign by M.W. Van Bloemendal

Lt. Generaal van Heutszlaan 7

3743 JL Baarn

Starttijden
om 09:00 uur gaan de deuren open en starten is mogelijk voor de:

20 km  tussen 09:30 – 13:00 uur
 10 km  tussen 09:30 – 14:00 uur
 5 km    tussen 09:30 – 15:00 uur

Openbaar vervoer
Het VVV is gemakkelijk bereikbaar met de trein. Het VVV ligt schuin
tegenover het station van Baarn!

Komt u met eigenvervoer neem dan de A1 afrit 11 Baarn/Eembrugge.

Vanuit de richting Amsterdam
Aan het eind van de afslag gaat u bij de verkeerslichten linksaf. Bij de rotonde gaat u rechtdoor richting Soest (Amsterdamse straatweg). Deze weg volgt u tot aan de
rechterkant bevindt.

Vanuit de richting Amersfoort
Aan het eind van de afslag links richting Baarn (Wakkerendijk), aan het eind van deze weg links af. Bij de rotonde gaat u rechtdoor richting Soest (Amsterdamse straatweg). Deze weg volgt u tot aan de verkeerslichten en sla hier linksaf (Lt. Generaal van Heutszlaan). Deze weg rijdt u af tot aan de spoorwegovergang waar net voor het spoor het VVV zich aan de rechterkant bevindt .

Met herinnering:   €5,00
Zonder herinnering: €3,50
Veteranen ontvangen op vertoon van hun Veteranenpas €1 korting

Parcours / afstanden
U kunt kiezen uit de 5,10 en 20 kilometer. De routes zijn beschreven en bovendien
bewijzerd met de bekende gele
S.G.W.B. pijlen.

Verzorging
Langs het parcours vind u een rustpunt waar ook een E.H.B.O. post aanwezig zal zijn. Daarnaast zijn er op de route diverse horeca gelegenheden te vinden.

Stichting Baarnse Veteranen (www.stichtingbaarnseveteranen.nl)
Point Of Contact; Martin Hoogerhuis
telefoon: 06-53234602